Yrityksen perustamisessa ja kehittämisessä tukenasi ovat laajat ja monipuoliset asiantuntijapalvelut ja -verkostot. Kumppanuusverkostosta saat apua liiketoiminnan ja rahoituksen suunnitteluun. Saatavilla on myös konsultointia ja neuvontaa yrittäjävalmiuksien parantamiseen, tuotekehitykseen, liikeidean kehittämiseen.

BusinessOulu (http://www.businessoulu.com/) tarjoaa laajan joukon yrityskehityksen asiantuntijoita, joiden ammattitaito, verkostot ja työkalut ovat käytettävissäsi yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa

Oulun seudun Uusyrityskeskus (http://www.oulunseudunuusyrityskeskus.fi/) on aloittavien yrittäjien neuvontapalvelu. Palvelu kattaa yrityksen liikeidean kehittämisestä yrityksen toiminnan käynnistymiseen.

Oulun Yritystakomo (http://www.yritystakomo.fi/) on luova toimitila ja –paikka kaikille uusien yritys- ja tuoteideoiden kehittämisestä kiinnostuneille.

Business Kitchen (http://www.businesskitchen.fi/) on innostava verkostoitumispaikka, joka tuo korkeakouluopiskelijoiden osaamisen yritysten saataville.

Yrityksen perustamisen vaiheet on kuvattu selkeästi sivulla http://www.businessoulu.com/fi/yrityksille/oulun-ruori/yrittajyyspolku.html sekä ELY-keskuksen sivuilla (http://www.ely-keskus.fi/web/ely/yrityksen-perustaminen).