TE-palvelut – tukea työnhakuun, koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen

TE-toimistosta saat monipuolista tukea työnhakuun, kouluttautumiseen, ammatin ja opintojen valintaan sekä opiskeluun:

Avoimet työpaikat löydät osoitteesta www.te-palvelut.fi/tyopaikat/. Muista myös Vahti-palvelu tekemilläsi hakuehdoilla.

ForeAmmatti-palvelusta löydät alueellista tietoa eri ammattien työllisyysnäkymistä sekä työnantajien hakemasta osaamisesta.

TE-toimistosta saat myös tukea työnhakuusi. Voit lähettää cv:si ja työhakemuksesi kommentoitavaksi tai kysyä vinkkejä työnhaastatteluun valmistautumiseen.

Valmennukset antavat monenlaisia konkreettisia eväitä työnhakuun, ammatinvalintaan ja urasuunnitteluun.

Ammatinvalinnanohjaus tukee kaikkia halukkaita uuden koulutuksen ja ammatin valitsemisessa.

Urasuunnittelu on TE-toimisto asiakkaille tarkoitettu palvelu oman urasuunnittelun tekemiseen.

Koulutusneuvonnasta saat tietoa ja neuvontaa koulutuksista sekä apua oman koulutuspolkusi rakentamiseen verkossa, puhelimitse ja henkilökohtaisesti TE-toimistossa.

Työvoimakoulutus on TE-toimiston hankkimaa maksutonta koulutusta työttömille työnhakijoille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Tutustu työvoimakoulutuksiin ja hae mukaan!

Tuo esille oma osaamisesi ja työllisty perustamalla oma yritys. Toimeentulosi tueksi voit hakea TE-toimistolta starttirahaa.

Valitsemaasi alaan voit TE-toimiston asiakkaana tutustua työkokeilulla. Tiettyä koulutusta voit asiakkaana kokeilla koulutuskokeilulla.

TE-toimisto järjestää erilaisia maksuttomia infoja ja tapahtumia työnhausta, koulutuksesta ja opinnoista. Seuraa tapahtumakalenteriamme ja tule mukaan!

! Tutustu työttömyysetuudella tuettuun työnhakijan omaehtoiseen opiskeluun.  

Tutustu TE-palveluihin osoitteessa www.te-palvelut.fi ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston verkkopalveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi/pohjois-pohjanmaa.

TE-toimiston löydät myös verkosta ja tavoitat puhelimitse tai tarvittaessa henkilökohtaisesti TE-toimistosta.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto palvelee sinua Oulussa, Haapajärvellä, Kuusamossa, Pudasjärvellä, Raahessa ja Ylivieskassa. Tutustu yhteystietoihimme.