Kaikki Oulun yliopiston tarjoama koulutus löytyy linkistä:
http://www.oulu.fi/koulutustarjonta/

Muuntokoulutuksella voit hankkia uuden tutkinnon ja pätevyyden. Jos olet valmistunut korkeakoulusta, mutta et ole löytänyt koulutusta vastaava työtä tai olet joutunut rakennemuutoksen vuoksi työttömäksi tai olet työttömyysuhan alainen, sinun kannattaa harkita muuntokoulutusta.

Muuntokoulutus tarkoittaa sitä, että sinulla on esimerkiksi sähkötekniikan alalta diplomi-, kandi- tai amk-tutkinto, mutta haluat töihin rakennustekniikan alalle, voit ”muuntaa” osaamisesi rakennustekniikan diplomi-insinööriksi muuntokoulutuksen avulla. Aikaisemmat opinnot luetaan hyväksi soveltuvilta osin. Voit joutua suorittamaan täydentäviä opintoja muunto-opintojen lisäksi, jos tietyt tärkeät osaamisalueet puuttuvat sinulta. Muuntokoulutus on verrattavissa maisteriohjelmiin ja se kestää kaksi-kolme vuotta.

Oulun yliopistossa muuntokoulutuksia järjestää Täydentävien opintojen keskus -TOPIK yhteistyössä eri yliopistojen tiedekuntien kanssa. Muuntokoulutukset järjestetään erillisrahoituksella, joten niitä käynnistyy suhteellisen harvoin.

Tällä hetkellä on menossa Rakennustekniikan muuntokoulutus, josta löydät tietoa sivulta http://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/node/17978.

Vuonna 2015 on alkanut kaksi muuntokoulutusta

  • Farmasian muuntokoulutus, jonka kohderyhmää ovat mm. biokemistit ja kemistit

  • Rakennustekniikan muuntokoulutus rakennustekniikan alan tai lähialan tutkinnon suorittaneille insinööreille ja muiden alojen DI-tutkinnon suorittaneille, josta löydät tietoa Tampereen yliopiston sivulta Raksa2.

Ohjeita hakemiseen saat myös Oulun yliopiston Hakijapalveluista:

http://www.oulu.fi/yliopisto/haeopiskelijaksi/hakeminen/hakijapalvelut

Erkki Koiso-Kanttilan katu, ovi 2T
90570 Linnanmaa, Oulu

puh. 029 448 4035
hakijapalvelut@oulu.fi

Kaikkien yliopistojen koulutustarjontaan pääset linkistä www.opintopolku.fi.