Kaikki Oulun yliopiston tarjoama koulutus löytyy linkistä:
http://www.oulu.fi/koulutustarjonta/

Avoimessa yliopistossa voit opiskella Oulun yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintokokonaisuuksia ja yksittäisiä opintojaksoja iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Avoimen yliopiston opetus vastaa Oulun yliopiston opetussuunnitelmien mukaista opetusta.

Opintoja järjestetään lähiopetuksena, verkko-opetuksena sekä lähi- ja verkko-opetuksen muotoja yhdistelevänä monimuoto-opetuksena. Oulun yliopiston avoimen yliopiston järjestämien opintojen lisäksi avointa yliopisto-opetusta järjestetään myös yhteistyöoppilaitosten kanssa eri paikkakunnilla. Kesäaikana Oulun yliopiston avoimia yliopistoja voi suoritta Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa.

Voit hyväksyttää avoimessa yliopistossa suorittamasi opinnot osaksi tutkintoa, mikäli saat myöhemmin tutkinnonsuoritusoikeuden yliopistoon. Avoimia yliopisto-opintoja suorittaneet voivat hakea tutkintoon johtavaan koulutukseen yhteishaun lisäksi myös erillisvalintojen kautta (erillisvalintojen hakukohteet ja tarkemmat valintaperusteet löydät Oulun yliopiston erillisvalintoja koskevista ohjeista).

Avoimen yliopiston opetustarjontaan voit tutustua avoimen yliopiston verkkosivuilla:

Siirry suoraan linkillä http://www.oulu.fi/avoinyliopisto/ sivulle AVOIN YLIOPISTO-OPETUS ja klikkaa valikosta kohtaa   Hae opiskelijaksi ja klikkaa Avoimen yliopiston opinnot ja hakeutuminen tutkinto-opiskelijaksi. Sieltä näet tiedekunnittain mitkä ovat eri oppiaineiden vaatimukset ja sisäänottokiintiöt vuosittain.

Ohjeita hakemiseen saat myös Oulun yliopiston Hakijapalveluista:

http://www.oulu.fi/yliopisto/haeopiskelijaksi/hakeminen/hakijapalvelut

Erkki Koiso-Kanttilan katu, ovi 2T
90570 Linnanmaa, Oulu

puh. 029 448 4035
hakijapalvelut@oulu.fi

Kaikkien yliopistojen koulutustarjontaan pääset linkistä www.opintopolku.fi.