Kaikki Oulun yliopiston tarjoama koulutus löytyy linkistä:
http://www.oulu.fi/koulutustarjonta/

Oulun yliopiston täydennyskoulutuksesta vastaavat Täydentävien opintojen keskus TOPIK ja osittain tiedekunnat. Kajaanissa täydennyskoulutusta tarjoaa Oulun yliopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun yhteinen aikuiskoulutusyksikkö AIKOPA.

TOPIKilla on laaja tarjonta eri toimialojen pätevöittämis- ja täydennyskoulutusohjelmia. Erityisen suosittuja pätevöitymiskoulutuksista ovat psykoterapiakoulutukset sekä johtamisen ja opetushallinnon koulutukset, jotka suorittamalla saa rehtorin kelpoisuuden. Tarjolla on myös laaja valikoima opetus- ja kulttuurialan, sosiaali- ja terveysalan, työyhteisö- ja hyvinvointialan, sekä teollisuus- ja tekniikka-alan täydennyskoulutusta. Toteutamme myös OKM:n rahoittamia oppisopimustyyppisiä koulutuksia akateemisille. Käynnissä ovat Geo Pros -kaivosalan, kulttuuritietoiset työkäytänteet maahanmuuttajatyössä sekä perheasiain sovittelu, kehittyvä rehtori ja päiväkodin johtajan oppisopimustyyppiset koulutukset.

Lisäksi TOPIK järjestää kieli- ja viestintäkoulutusta kahdeksassa kielessä sekä suomi vieraana kielenä -koulutusta. Kansainvälisen yhteistyöverkostomme kautta on mahdollista tarjota harvinaisempia kieliä mm. arabian, espanjan ja portugalin opintoja. Koulutuksia ei tarjota yksityisille henkilöille, vaan sopimuskoulutuksena esimerkiksi yrityksille ja julkisille organisaatioille. Yliopiston Kielipalvelujen kautta on mahdollisuus osallistua eritasoisiin kielitesteihin ja saada kielitodistus. Lisäksi voit suorittaa Auktorisoidun kääntäjän tutkinnon.

Ajankohtaiset haut eri alojen koulutuksiin löydät sivulta:
http://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/

UUTTA! TOPIK järjestää Oulun yliopiston uudet Työelämä- ja yrittäjyysopinnot, joihin voivat hakeutua kaikissa koulutusohjelmissa opiskelevat, myös tohtoriopiskelijat. Ensimmäiset kurssit starttaavat jo tänä kesänä. Kesäopinnot aukeavat täältä

Myös Avoin yliopisto on osa TOPIKia ja avoimen yliopiston kesäoppinot järjestää Oulussa Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto.

Ohjeita hakemiseen saat myös Oulun yliopiston Hakijapalveluista:

http://www.oulu.fi/yliopisto/haeopiskelijaksi/hakeminen/hakijapalvelut

Erkki Koiso-Kanttilan katu, ovi 2T
90570 Linnanmaa, Oulu

puh. 029 448 4035
hakijapalvelut@oulu.fi

Kaikkien yliopistojen koulutustarjontaan pääset linkistä www.opintopolku.fi.